Egyedi mandala, szimbólum alkotásának folyamata

 Maja eletfa_netre

1. Személyes találkozó, beszélgetés / témára / személyre hangolódás

Megismerlek és rádhangolódom, azaz kérdezek, és csak rád figyelek. Te beszélsz magadról, az értékrendedről, a neked fontos dolgoról, az életedről; vagy épp arról az életterületről, amit fejleszteni, gyógyítani szeretnél. Ha cégednek, szervezetednek szeretnél logot, akkor arról beszélgetünk és a logo körötti mandala világról.

Ez alkalommal tehát témára, üzenetre, célra és egymásra hangolódunk. Megkeressük a színeket, formákat, szimbólumokat.

2. Felkészülés, ráhangolódás, meditáció

Olyan időszak, amikor előkészül bennem a mandala mindensége. Elkezdem finomítani a belső képeket, szimbólumokat. Az érzésre, a témára hangolódom, kutatok. Beszerzem az anyagi eszközöket. Témától függően skicceket rajzolok, időt töltök a formával, csiszolom azt, hagyom az érzéket megjelenni…

3. Alkotás

Kitartó örömteli, időnként monoton, előfordul, hogy saját határokat is döntögető, önfejlesztő időszak, olyan, mint a várakozás és a születés. Újabb és újabb meditációval, ráhangolódással, belső képek, érzések tisztázásával. Ilyenkor a jelen pillatban, a létre hívás áramlásában vagyok. Egy-egy egyéni mandala akár 2 hét-1 hónapig tartó folyamat, amíg elkészül.

4.  Záró meditáció, átadás

Nagyon közeli kapcsolatba kerülök a mandalával, hiszen a megszületés gondolatától a teljes létre hívás folyamatában együtt élek vele, ezért szavakkal nehezen leírható belső örömet, szerelmet érzek, amikor kerekedik, alaku, elkészül. A végső meditációban gyönyörködöm benne és elengedem, (ami általában nem könnyű feladat. :-))

Innentől a mandala önálló életet él és a céljának megfelelően sugároz a térben.

Mandallam személyes mandalák készítése netto 20.000 Ft-tól indul, anyagköltség, idő és technika függően. Kérj egy személyes talákozót és megbeszéljük mi az elképzelésed.

Referencia, mandala alkotások


Maja tunder_netre

Strenner Maja:

“Ismerős a mandala :)))) Csodás lett! Köszönöm!”

Noiesseg_netre

Barkovics Zsuzsa:

“Annyira annyira annyira annyira nagyon nagyon nagyon nagyon tetszik !!!!!!!!! Köszönöm Neked!!!! Még a szemem is könnyes lett, úgy örültem neki, nagyon tetszik!!!! És azok a szívecskék a közepén!!!! A mandalában amit én látok az a nőiességet szimbolizálja. A színek nekem a temperamentumosságot, a mosolyt a mindig jó kedvet, a szeretet sugallják és hogy pozitivabban éljek. Fontos nekem a szerelem, látom benne. A finom vonalvezetés azt sugallja, hogy nekem a kevés néha többet jelent. A lilából a narancs színbe átmenet a változást elképezi számomra, a kristályok alatt a csepp formák azt jelentik hogy ezek a cseppek éltetnek és ezáltal közelebb kerülök pozitív dolgokhoz :)”

Cseh Peter_netre

Cseh Péter:

“Ez csodálatos! Egyszerűen nem tudom levenni a szemem róla. Nagyon ráéreztél, biztosan sokat dolgoztál rajta, és megérte. Úgy látom, hogy átjött hozzád az ő személyisége, nem hiába beszélgettünk róla. Nagyon köszönöm a kedvességedet! A mandala annyira szép lett! Látszik rajta, hogy nagyon élvezted az elkészítését.”

Mark egyedi mandala_netre

Juhász Márk:

“Nagyon szépen köszönöm! Csodás lett a Mandala, hálás vagyok érte.”

Inspire mandala

Gurmai Gergely – INSPIRE vezetője:

“Az INSPIRE nevű társasjátékom logójának megrajzolására kértem fel Esztert. Nagyon tetszett, amilyen részletességgel kifaggatott az elképzelésemről, és még jobb volt, hogy elsősorban az érdekelte, hogy mi a célom a képpel, mit szeretnék sugallani. Egy rugalmas és együttműködő partnernek ismertem meg a közös munka során, és a kész mandala csodálatos lett! Csak ajánlani tudom! (A folyamatos mosolya pedig csak hab a tortán…)”

Godo Gabor

Godo Gábor – Álmokból Valóság vezetője:

“Nagyon megható volt, mert a számomra legfontosabb három értéket láttam visszaköszönni egy művészeti alkotás formájában! Kicsit olyan volt, mint amikor felfedezel egy újabb darabot magadból, amiről 100%ig tudod, hogy te vagy. Amikor ránézek, akkor egyfajta kapcsolódást élek meg a valódi Önmagammal, ami lelki állapottól függően lehet kevésbé vagy nagyon intenzív. Amikor felfedezel valami olyan dolgot, tárgyat, alkotást, sportot vagy akármit ami valóban te vagy, akkor pont ilyen mély élményeket élsz meg általa. Ez a mandala egyike azoknak a tárgyaknak, ami által megélhetek egy-egy szeretet pillanatot.”

Noemi

csaladi

Print

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verzió 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA