Kreatív programok

Követni tudod az álladó és a változatos programokat is itt a honlapon, vagy kérd a kreatív levelek sorozatot az info@mandallam.hu e-mail címen.

“Gondolkozz nagyban!” Kreatív, alkotói est

Az eredeti, hamisítatlan Deák Csabás, Németh Eszteres kreatív, beszélgetős, örömködős, önismerettel és felismerésekkel fűszerezett estet szervezünk nektek! 🙂 ♥
Folytatjuk az óriás colorizáló’ projektet, gyere és tedd bele a színes önmagadat!

5 ok, hogy miért leszel boldog az alkotástól
– 1. Megnyugtat
– 2. Megtapasztalod valójában milyen könnyű meditálni
– 3. Energetizál, feltölt, lelkesít, megújít
– 4. Az alkotás fejleszti a képességeidet, növeli az önbizalmad
– 5. Tisztító, rendszerező, öngyógyító és önismeret fejlesztő hatása van

Időpont, helyszín:

  • November 26. vasárnap du. 3-6
  • Kálvin tér – Harmónia Palota – jobb oldalt emeleti terem

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/843154792530277/?

Élményműhely 1. Színezz saját mandalát!

A workshop tartalma:

A kreatív mandala színezés utat nyit a szívedhez, lelkedhez, örömteli játékos gyermeki lényedhez és a tudatalatti tartalmakhoz. Mandalákat rajzolni, színezni és velük meditálni az egyik legszebb útja az önismeretnek. A foglakozáson megismerkedünk kicsit közelebbről a mandalák világával, és beleengedjük magunkat a kreatív alkotásba. Én létrehoztam számotokra a teret (mandala alap), amit ti kedvetek, belső témátok szerint egésszé kerekíthettek, azaz megtölthetitek színekkel, formákkal, tartalommal. Az program végére érezni fogod, hogyan tudsz művészi kreativitásoddal teremteni.

Időpont, helyszín:

  • November 12. vasárnap 10:00-12:00
  • Miskolc – Astanga Jógaközpont

Facebook esemény, további infó: https://www.facebook.com/events/1944014689144483/?

Élményműhely 2. Rajzoljunk közösen mandalát!

A workshop tartalma:

Amikor közösen alkot egy csapat számtalan előny származik belőle. A mellett, hogy kellemes hangulatban, mosoly és megnyugvás állapotában (rekreáció) létre jön egy produktum, mondjuk egy szép alkotás. Rajzolunk, kapcsolódunk, felszabadulunk együtt! 🙂

Időpont, helyszín:

  • November 12. vasárnap 13:00-15:00
  • Miskolc – Astanga Jógaközpont

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1180075582092256/?

Színező Est

Kézzel rajzolt mandala alapok olyan minőségi alkotásokká színezése a cél, melyeket kezdők is csodálattal kerekítenek egésszé. Amit otthon is büszkén teszel majd ki a lakásban. Ezért adott számodra a keret, a forma, neked csak ki kell teljesítened önmagad szépségére azt. Minden hónapban egy színt, szimbólumot és témát járunk körbe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Alkotás worshopok

 

Rajzold meg a saját mandalád

Életed szakrális vizualizációs táblája – avagy
Találd meg a saját szimbólumaid!

Transzformáld a teret a saját céljaid szerint. Hogyan lehet az üres papíron megnyilvánítani azt a formát, amiben elhelyezhetők a saját jelképeid, amik segítenek vágyaid megteremtésében. Hogyan lehet berendezni a teret, hogy minden cél vagy épp a legfontosabb oda kerüljön, ahova szerinted tartozik? Hogyan lehet a mandalát vizualizációs táblaként használni? Miképp lehet az alkotással teremteni?
A keretek, korlátok meghúzása, vagy épp elengedése elvezet a belső világunk szépségének vizuális megnyilvánulásához. Ellazult, meditatív állapotban saját ötletből vagy minta sablonok segítségével alkothatod meg a saját szépséged.
Teremtsd meg a saját világod terét! Rajzol meg, töltsd ki és alkosd meg olyanná, amilyennek látni, megélni szeretnéd! Kapsz hozzá segítséget tőlem, megmutatom én hogyan szoktam. Alkothatsz teljesen önállóan is, ugyanakkor viszek mandala alapokat, mátrix szimbólumokat, angyalkártyákat is, így akkor is meg tudod rajzolni a saját univerzumod terét, ha úgy érzed elsőre egyedül ez még nem menne…

Mandala színezési technikák

Jársz mandala színző körbe, és szeretnéd fejleszteni a színezési tudásod? Szeretnél harmonikusabb, esztétikusabb, finomabb vagy épp elevenebb, intenzívebb alkotásokat létre-hívni?
Hogyan lehet fényt vagy árnyékot színezni? Hogyan kell színeket összemosni? Milyen színesceruzák vannak és melyik hogyan működik, mire jó? Milyen szín és felület hastát tudok elérni az egyes ceruzákkal? Hogyan tudom egységessé tenni a színezett képet?
Ezekkel a témákkal foglalkozunk a színek birodalmába tett kalandozásunk során.
Adok színezés technikai és ceruza kezelési tudást a kezedbe, amit gyakorlással fűszerezve egyre szebb alkotásokat fogsz tudni létrehozni a saját és a környezeted örömére.

Meditációs rajzolás, Zendala alkotás

A meditációs rajzolás kikapcsoló, kreatív technika, aminek eredményeképp születik egy alkotás. A művészitől a legegyszerűbb szórakoztató rajzolgatásig bárhogyan használható, a lényege az, hogy kikapcsolod a sok-sok cikázó gondolatot, megnyugszol, bekapcsol a kreatív, boldog éned.
A foglalkozáson a kreativitás mellett egy kis technikai tudást is átadok, amely segítségével megvalósíthatod keatív énedet.

Angyalpecsét rajzolás

Az atlantiszi angyalok itt vannak körülöttünk és segítenek, ha hívjuk őket. Minden angyalnak van neve illetékességi, felelősségi területe.
Ha van olyan életterület, amit gyógyítani, tisztítani vágyunk, ha megszületett bennünk egy igaz, őszinte vágy, akkor megkérhetjük a megfelelő angyalt ill. angyalokat, hogy segítsenek nekünk annak a megnyilvánításában.
Az angyalpecsét elkészítésének és beavatásának van egy speciális módja és folyamata, amivel felkészülhetünk a kérésre, a felajánlásra, annak befogadására és megtiszteljük őket és magunkat a kérő-teremtő eseménnyel.
Műhelymunka menete: meditáció a fény közösségével, találkozás az angyalokkal, beavató angyalpecsét rajzolás, mandalás angyalpecsét rajzolás és színezés.