Színezőfüzet - Mandalás kép - Hűtőmágnes - Matrica - Képeslap - Póló - Táska - Színező csomag - Ajándék utalvány

Mandala színezőfüzet sorozat felnőtteknek és gyerekeknek

A Mandallam inspirációs füzetek sok-sok mindent rejtegetnek magukban, amiket a kíváncsi szemek, ügyes kezek, és a belső úton járó lélek lépésről lépésre fedezhetnek fel.

A mandalák színezése segít kibontani és megélni a benned élő kreatív alkotót. Létre-hívás közben megélheted az ellazulás, megnyugvás hosszú perceit. Sokszor spontán bekövetkezik a gondolatmentes jelenben létezés állapota a mandalák formálása közben.
Alkotás előtt a legjobb, ha ráhangolódsz a saját belső célodra, pl. párkapcsolat, szerelem, gyógyulás, emberi kapcsolatok, hivatás, munka, anyagiak,... majd ezzel a témával lélegzel együtt, míg színezed a mandalád. Minden mandalában találsz üres belső teret is, ide belerajzolhatod a saját jelképeid, szimbólumaidat is.
A kész alkotással meditálni is lehet, ez tovább segít neked az öngyógyításodban vagy a vágyott állapotod megteremtésében.
A füzet speciális, bátran színezhető kemény papírra készült, egy oldalas nyomással, így a mandalák könnyedén kivehetők a füzetből és képként ékesíthetik otthonod meghitt falait. Így a mandala hatni tud a térben, a szimbólumaid mindig veled lesznek, és erősítenek céljaid megteremtésében. Egy csodásra színezett mandala ajándéknak is igazán egyedi alkotás.
A füzetek A4-es méretűek és 12 kézzel rajzolt mandala található benne, amelyek kivehetőek és bekereteztetve képnek falra akaszthatóak, meditációs és imaginációs eszközként alkalmazhatóak.

Rendelés: kapcsolat menüpont alatt
Ár:  2000 Ft

Egi_foldi SzerelemEvszakok

   gyogyito szimbolumok szenezo fuzetcsakrak elolap

Hogyan és miért születnek e mandala színezőfüzetek?

Többen megkerestetek, hogy nincs mindig lehetőségetek eljönni az eseményekre, vagy közben is szeretnétek otthon színezni, mert megtapasztaltátok jótékony, emelő, tisztító, örömteli hatását, vagy épp klassz, kreatív ajándékot kerestek ismerősötöknek. Erre a hívásra válaszként rajzoltam nektek a mandalákat, és mindegyik kézzel rajzolt alkotás.

Kiknek ajánlom?

A szellemisége, önismeret fejlesztő, kikapcsoló, meditációs, rekreációs hatása miatt felnőtteknek jó szívvel ajánlom. Gyerekeknek kreativitás fejlesztő, nyugtató, létrehozó, teremtést megélő, szem-kéz koordinációs képesség fejlesztő tulajdonságai miatt szintén támogató.

Miért Égi-Földi Szerelem az első színezőfüzet címe? 

Mert alkotás közben égi jelenségekkel, földi szépségekkel és szeretettel, szerelemmel kapcsolatos képeket kaptam. Másrészt azt gondolom, hogy az életünkben mindent - legyen az munka, pénzügyek, család, egészség - e hármas szeretetteljes kapcsolódásban lehet kiteljesíteni.

Videó: Égi-Földi Szerelem mandala színező füzet

Miért Évszakok a sorozatban a második színezőfüzet címe?

Mert mindig elvarázsol az örök körforgás, a változó természet formákban gazdag világa. Sok-sok inspirációt és örömet kaptam már az évszakok csodálatos áramlásából.

Videó: Évszakok mandala színező füzet

Miért Gyógyító szimbólumok a sorozatban a harmadik színezőfüzet címe?

Olyan szimbólumokból alkottam mandalákat, amelyek támogató, gyógyító, segítő, tisztító, rendszerező, emelő hatást fejtenek ki: bőség, harmónia, öröm, belső iránytű, másság-egység, életerő, megújulás, teremtés, önszeretet, emberi kapcsolatok, hit és önbizalom.

Videó: Gyógyító szimbólumok mandala színező füzet

Miért Csakrák a sorozatban a negyedik színezőfüzet címe?

A csakrák az én olvasatomban energiafelvevő központok, amelyek szerveinkhez és így életterületekhez kapcsolódnak. Önismeretünk fejlesztésével, csakráink harmonizálásával, gyógyítani tudjuk önmagunkat és az adott csakrához kapcsolódó részét az életünknek. Mindezt tegyük az alkotás örömével, ellazult, nyugodt állapotban, szépséges színek társaságában.

Videó: Csakrák mandala színező füzet

Meditációs, teremtő mandala ajándékok

Színes mandalák, amelyek megerősítenek a célodban. Otthonodban, kedvelt eszközeiden (naptáron, telefonon, vagy tárcában talizmánként is hordható).

Személyes, egyedi mandalák - 20.000 Ft-tól

Eletfa Mandallam

Reprint fali kép mandala alkotások 
   - Életfa, Feltétel Nélküli Szeretet, Nőiség, Tavasz, Nyár, Ősz, Tél
   50 cm x 50 cm                         -   15.000 Ft 
   A 3 méret                                  -     7.000 Ft
   A 4 méret                                  -     5.000 Ft

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Képeslapok 
   Reprint alkotásokból készülnek - 500 Ft
   Kreatív képeslap - 400 Ft
Videó: Képeslapok

Hűtőmágnesek - 500 Ft
8x8 cm-es inspirációs, színesek

Matricák - 400 Ft
8x8 cm-es meditációs, színesek

Mandalás pólók - 4.000 - 8.000 Ft között

Textil táska - 2.000 Ft

Színező csomag 

GScreen shot 2015-06-18 at 9.27.24 AMyógyító, segítő vagy tanár vagy és csoportfoglalkozást vezetsz?

Csoportfoglalokzást vezetsz és terápiás célra vagy kreatív programelemként szeretnéd használni a mandala alapokat?

Csoportfoglalkozás vagy egyéni terápia során nagyszerűen felhasználhatóak az kreatív kézzel rajzolt mandalák, hogy a belső világ rendezésével, kitisztításával, vagy az alkotás öröméből, mókájából kitölthessék a teret.

Csomag árak netto 10.000 - 20.000-tól indulnak. Ha valamelyik lehetőségre igényed van, írj üzenetet nekem a kapcsolat menüpontban, hogy az egyedi igényeket és lehetőségeket megbeszéljük. Köszönöm! 

Kreatív, alkotói ajándékutalvány

Ha úgy érzed, hogy szeretted, ismerősöd, barátod, kollégád döntse el, milyen Mandallamos ajándékot szeretne, akkor meglepheted egy szép ajándék utalvánnyal. A címletet te döntöd el. Beváltható 2 hónapig.

Képernyőfotó 2016-06-26 - 14.59.32

Hűtőmágnesek, matricák, képeslapok mandaláinak jelentése

ÉLETFA Életet jelképe az ég és föld közti összeköttetésnek, középen az énünk, fő csakráinkkal. Transzcendens kapcsolódásban az égi fény áldásával és Földanya megtartó erejével. Kapcsolódásunkat mutatja a tudatalatti és tudat feletti világgal. Utal a folyamatos fejlődésre, növekedésre, megújulásra. Körülöttünk társaink az élet virága magjának szimbólumával.

FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET E mandala a szeretet mindent feloldó, elfogadó, támogató, áradó megjelenése. Üzeni, hogy szabadságot ad, nem köt feltételeket, bizalmat ad abban, hogy önmagad légy saját vágyaiddal, céljaiddal, kifejezd szabadon gondolataidat, érzéseidet. Folyamatos támogatásban részesülsz.

KORA TAVASZ Az új kezdetet, a kinyílás, tervezés mandalája. Természetben a mag ültetés és kihajtás időszaka. Támogatja azt az időszakot az életünkben, amikor újba kezdünk: új gondolatok, érzések, szakma, vállalkozás, életút, anyagiak, pénzügyek. Elkezdjük nevelgetni, megtervezni, előkészíteni magunkban az új beindítását.

TAVASZ E mandala az új kezdetet, a kinyílást, a szerelemet, játékosságot szimbolizálja. Természetben a mag ültetés és kihajtás időszaka.Támogatja azt az időszakot az életünkben, amikor újba kezdünk: emberi kapcsolatok, barátság, szerelem, gyermek vállalás, otthon teremtés, lelki és fizikai gyógyulás, tisztulás, megújulás.

ŐSZ Aratás, elengedés, változás, színesség mandalája.Természetben a beérés, betakarítás, sok színűség időszaka. Támogatja azt az időszakot az életünkben, amikor valóban kiteljesedünk, elérjük a kitűzött célunkat, megéljük a megvalósulást.

NYÁR Kiáradás, energia, megérkezés, feltöltődés.Támogatja azt az időszakot az életünkben, amikor beteljesüléshez közel érkezünk. A mandalával meditálva feltöltekezhetünk a belőle kiáradó energiával, melegséggel, fénnyel, erővel.

TÉL Lelki gyakorlat, meditáció, várakozás, indulás. Természetben a rövid nappalok, hosszú éjszakák, a pihenés, befelé figyelés, értékelés, újrakezdés időszaka.Támogat amikor zárunk egy ciklust, értékeljük az előzőt, majd újba kezdünk. Felkészülünk az új gondolat magok, tervek, célok elvetésére, kialakítására. Tisztulunk és újrakezdjük.

ÜNNEP Belső fény, öröm, emelkedettség, melegség.Támogatja az életünkben, hogy a belső ünnepre felkészüljünk önmagunkban, és megélhessük szeretteinkkel közösségben az örömünket. Az ünnep különlegességének, ajándékainak emelkedettségét, lelki melegségét adja. Az adventi időszak, karácsony, újév, szilveszter és a születésnap boldogságát sugározza.

NŐISÉG - NŐIESSÉG Kedvesség, tűz, erő, finomság, lágyság, könnyedség, szeretet, melegség, kerekség, gyöngyök, mint belső kincsek, befogadás, mélység. Mandalában található további szimbólumok: női energia, életöröm, gyógyulás, harmónia, türelem, feltétel nélküli szeretet.

BŐSÉG Az életünkben megjelenő bőség teljességét és a jólétet szimbolizálja. Anyagi biztonság, gazdagság, pénz, folyamatos jövedelem. Harmonikus emberi kapcsolatok, barátságok, szeretet, szerelem, figyelem, támogatás. Minőségi idő, szabadidő, pihenés. Ötletek, lehetőségek, kreativitás. Áldás, testi, lelki egészség, szellemi felismerések.

SZERELEM - FÉRFI, NŐI ENERGIÁK A nap és hold férfi és női minőség mandalája. Egyrészt a bennünk élő cselekvő, aktív, kiáradó ill. a befogadó, harmonikus, támogató minőségek. Másrészt jelképezi a szerelmet, kapcsolatot, összetartozást, családot, lelki, fizikai, szellemi közösséget. Közösen létrehozott egységet, csodás világot.

JÁTÉKOSSÁG Játék, vidámság, móka, nevetés, öröm mandalája. Támogatja a belső gyermek folyamatos örömben tartását. Sugározza a belső univerzumunk  könnyed, harmonikus, békés, rendezett vígságát, kiegyensúlyozottságát.

ÖRÖM A vidámság, a boldogság és a bőség energiában gazdag mandalája. Az öröm sugárzó kiteljesedését szimbolizálja, amikor az életünkben jelen van a mosoly, a jó kedv, a jólét lelki, szellemi és fizikai minősége. Az életöröm és a siker királyi, emelkedett támogató kisugárzásának összhangja van kódolva e mandalában.