Németh Eszter grafikus művész, Mandallam alkotó

eszter_jo

Egy szép nyári napon láttam meg a fényt és hamar kiderült, hogy szeretek rajzolni, kreatívan alkotni. 

Hamar megtapasztaltam, hogy a művészet világával összekapcsolódik a feladatokkal teli belső tapasztalás útja.

Nagyon érzékeny lelkű gyermekként cseperedtem fel, és ennek az áldásnak a súlya már önmagában elég feladatot adott - ad nekem. Majd kilépve a nagyvilágba megjártam a multinacionális pörgés elvárásokkal teli kötelezettségét, közgazdász és kommunikációs diplomával hét évig dolgoztam menzetközi és non-profit cégeknél HR területen.  Tapasztalatam a külföldön élés gyökérkereséseit, a párkapcsolatok családi mintára vezető kérdéseit és közben kerestem az utamat és a boldogságomat. Most már érzem, hogy jó az irány, mert egyre többször vendég nálam a mosoly, a harmónia és a belső béke.

Meditációs zene hallgatása közben, nyugalomban adok teret az üzenetek, célok képi megnyilvánulásának. Események alkalmával kellemes, közvetlen, bizalmi térben segítek nektek ellazulni, alkotni, kinyílni, tisztulni, teremteni, és támogatlak benneteket haladni célotok felé.

Az a vágyam, hogy kapcsolódjak hozzátok eseményeken és alkotásaimmal, hogy megosszam veletek, átadjam nektek azokat a vizuális üzeneteket és szóbeli sugallatokat, amelyek keresztül áramlanak rajtam, ezzel növelve a harmóniát, a békét, az együttműködést és a szeretet áramlását közöttünk. Szeretem, mikor játsszva, dallamok közt, harmóniában alkotunk közösen; és örömmel pillantotok az otthonotokban sugárzó Mandallam mandalákra.

Kiállítás

Kiállításaim a belső út és harmóniakeresés jegyében:

2013. Bemutatkozás - Mandalák, zentangle és jelképek - MagNet Közösségi Ház

2013. Változó-Tisztuló Univerzum - Mandalák, angyalpecsétek - CatCaffe

2014. Színek Áramlásában - Zendala és zentagle - MagNet Közösségi Ház

2014. Jelen-Lét - Mandalák - FSZEK Füredi Könyvtár